RRETH NESH

Shërbim elitar, teknologji & teknika bashkëkohore në fushën e trajtimeve të bukurisë, për çdo moshë & gjini, tashmë vijnë në një Qendër të vetme, nga një satf mjekësh profesionistë dhe me shumë eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike / Rikonstruktive dhe atë të Dermatologjisë dhe trajtimeve dermo - estetike.

Synimi ynë është cilësia, siguria dhe ofrimi i shërbimeve të personalizuara konform standarteve ndërkombëtare, gjithçka për të qenë në lartësinë e kërkesave të çdo pacienti.

Ekselenca është ajo çka Hygeia ofron jo vetëm në shërbime shëndetësore, por tashmë, edhe në trajtimet e bukurisë. 

SHERBIMET

Kirurgji Plastike & Rikonstruktive

Informacion i Përgjithshëm

Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rikonstruktive Hygeia ofron shërbim elitar, teknologji & teknika bashkëkohore në fushën e kirurgjisë plastike duke synuar më së shumti në cilësinë, sigurinë dhe ofrimin e shërbimeve të personalizuara konform standarteve ndërkombëtare, gjithçka për të qenë në lartësinë e kërkesave të çdo pacienti.

Më shumë...

Dermatologji

Dermatologjia është pjesë e Klinikës Anassa të Spitalit Hygeia Tiranë. Stafi i mjekëve dermatologë, të kualifikuar dhe me eksperiencë, janë të përkushtuar për të ofruar shërbim cilësor për diagnostikimin dhe trajtimin në vazhdimësi të patologjive kutane, si për moshat adulte (të rriturit) ashtu edhe ato pediatrike.

Njësia e trajtimit të Kancerit të Lëkurës

Kanceri i lëkurës është i kurueshëm vetëm në rastet kur diagnostikohet në fazat e hershme të tij. Faktorë me % të lartë rreziku që çojnë në shfaqjen e këtij lloj kanceri janë; mbiekspozimi ndaj rrezeve UV ose trashëgimia ( pra kur një pjesëtar i afërm i familjes ka qenë ose është i prekur nga kanceri).

Proçedura Dermo-Estetike & Lazer

Proçedura Dermo-Estetike & Lazer

Në Klinikën Anassa mjekët dermatologë me eksperiencë ofrojnë të gjithë gamën e shërbimeve Dermo-estetike & Lazer, përfshirë fytyrë, trup dhe flokë, për çdo moshë, si për femra dhe për meshkuj.

Më shumë...

 

MJEKET

Dr. Nikolaos Tsakoniatis

Shef i Qendrës Anassa

Kirurg Plastik & Rikonstruktiv

Dr.Fotis Filippos Karantonis PhD, MSc

Kirurg Plastik&Rikonstruktiv

Dr.Sidita Boriçi

Dermatologe / Venerologe

Dr. Elna Ҫano

Dermatologe / Venerologe

Dr. Shk. Onur Gürcan Ergen

Specialist i Transplantit të Flokëve

ARTIKUJ & TE REJA

KONTAKTONI

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000