Njësia e trajtimit të Kancerit të Lëkurës

Vitiligo është patologjia e cila shkakton humbjen e pigmentimit të lëkurës.

Njollat e bardha të lëkurës janë simptoma kryesore e Vitiligos dhe më shpesh shfaqen në zonat ku lëkura është e ekspozuar ndaj dritës së diellit.

Për disa njerëz, simptomat shfaqen në zona të lokalizuara, ndërsa për të tjerë sëmundja përhapet ngadalë përgjatë viteve.

Shkaku i humbjes së ngjyrës është ende një mister.

Vitiligo nuk është ngjitës dhe as përbën kërcënim për shëdetin, por ndikon në rënie të vetëbesimit e deri në depresion të rëndë.

Vitiligo nuk është i kurueshëm e megjithatë ekziston mundësia e lehtësimit të simptomave nëpërmjet trajtimeve të ndryshme jo kirurgjikale apo dhe kirurgjikale.

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000