Procedura Dermo-Estetike

Dermatiti Seborreic karakterizohet nga lëkura me yndyrë, në formë luspash e cila kryesisht shfaqet në skalpin e kokës te foshnjat.

Është gjendje e padëmshme e lëkurës dhe zakonisht largohet vetë pa pasur nevojë për trajtim.

Te të rriturit, dermatiti seborrheik mund të shfaqet kudo dhe është i prirur të shfaqet dhe të zhduket në mënyrë të menjëhershme.

Lëkura e prekur mund të jetë e kuqe, e fryrë, të duket e yndyrshme si dhe në sipërfaqen e saj mund të shfaqen krusta në ngjyrë të bardhë në të verdhë.

Te të rriturit këshillohen trajtime të cilat ndihmojnë në lehtësimin e simptomave.

 

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000