Transplanti i Flokëve

Transplanti i flokëve është zgjidhja më e mirë për ato të cilët kanë rënie flokësh ose rrezikojnë të mbesin pa flokë. Në ditët e sotme edhe pse shumë burra e gjejnë zgjidhjen e problemit të rënies së flokëve me anë të transplantit të flokëve, teknika FUE siç është transplanti i flokëve dhe mbjellja e vetullave janë përdorur tek femrat.

Veçanërisht tek meshkujt përveç transplantit të flokëve, mustaqet, mjekra dhe qimet e këmbëve, gjithashtu janë transplantuar, qimet, të cilat janë tregues mashkullor për meshkujt, janë gjithashtu të rëndësishme për femrat me flokë dhe vetullat e trasha dhe me forma. Çdo ditë qindra njerëz vijnë nga jashtë për të bërë transplantin e flokëve në vendin tonë dhe ka një dyzinë spitalesh dhe klinikash që ofrojnë shërbime profesionale në transplantin e flokëve.

A jeni ju një kandidat i mirë për transplantin e flokëve?

Transplanti i flokëve mund të bëhet tek burrat, të cilët fillojnë tu bien flokët në pjesën ballore të kokës dhe nga femrat, të cilat kanë rënie të flokëve ashtu sikurse dhe meshkujt. Nëqoftëse floku është transplantuar përpara se të gjithë flokët të kenë rënë atëherë rezultati është më i suksesshëm. Jo vetëm transplanti i flokëve, por gjithashtu shumë folikula për kurimin e flokëve dhe rivitalizimin e tyre mund të bëhen gjatë ose pas transplantit të flokëve. Në këtë rast është e mundur marrja e masa vënies së flokut i cili nuk del ose kur ka rënie totale të flokut.

Si të bësh transplant të flokëve ?

Për transplantin e flokëve folikulat e flokëve që do të përdoren si donator duhet të grumbullohen fillimisht. Për këtë vetë personi përdoret si donator dhe folikulat e flokëve të tij hiqen nga një zonë me flokë (qime). Pasi floku është mbledhur me teknikën FUE, transplanti i flokëve kryhet në zonën pa flokë. Procesi i transplantit të flokëve nuk është një proçes ku mund të kesh papritur flokë. Rritja e flokëve në mënyrë të përhershme varion nga 3-8 muaj, dhe jo çdokush ka të njëjtën ecuri. Transplanti i flokëve është pothuajse 100% i suksesshëm tek individët që nuk kanë rënie të madhe të flokëve.

Transpanti i flokëve në Tiranë.

Për ata të cilët kanë problem intensiv të rënies së flokëve, transplanti i flokëve kryhet në Tiranë në Klinikën ANASSA në një mënyrë për të arritur rezultatet e dëshiruara. Folikulat e flokëve më të përshtatshme janë përdorur mbas një sërë analizash të nevojshme për një aplikim më të mirë. Qendra jonë në Tiranë ofron shërbime me një staf ekspertësh që ecën me të njëjtin hap me kërkesat tuaja. Veçanërisht në pjesën përpara, anash dhe të mesme përqëndrimi i rënies së flokëve është më i lartë. Kështu që problemi i rënies së flokëve që do të ndodhi me kalimin e kohës mund të zbulojë një gjendje të rënies totale të flokëve. Neve gjenerojmë shërbime me standarte shumë të larta për pacientët tanë në qendër të Tiranës, ofrojmë një jetë të përhershme të flokëve.

Transplanti professional i flokëve.

Humbja e flokëve është më e zakonshme tek burrat sesa tek gratë. Në rast të humbjes së tepërt të flokëve, në rast të hollimit ose humbjes totale të tyre, ne plotësojmë kërkesat tuaja me shërbimin e transplantimit të flokëve në Tiranë. Qendra jonë, e cila ka teknologjinë më të fundit, siguron zgjidhjen e problemit në rajonin ku humbja e flokëve ndodh me folikulat e forta te flokëve në pjesën e qafës pas kontrolleve dhe analizave.

Qendra jonë, e cila ofron shërbim me kapacitet të mjaftueshëm, plotëson çdo kërkesë që keni bërë në një kohë të shkurtër dhe siguron që të keni të njëjtin imazh për një kohë të gjatë pas përfundimit të transaksioneve të nevojshme. Problemi i humbjes së flokëve është më i pjekur tek meshkujt, sidomos në moshë të hershme. Për këtë arsye, problemi është zgjidhur dhe ju merrni proçesin e aplikimit të flokëve të dendur përmes metodës më të përshtatshme.

Çmimet e transplantit të flokëve në Tiranë.

Për të marrë një imazh të shpeshtë ose të rrallë për aplikim, transplantimi kryhet me numrin e treguar të folikulave të flokëve. Me ndihmën e intervistave që do të bëhen, zbatohet numri më i përshtatshëm i folikulve te flokëve në mënyrë që të marrë rezultatin e specifikuar. Ne ofrojmë shërbimin e transplantimit të flokëve në Tiranë në mënyrë që të bëjmë aplikim të suksesshëm për të siguruar kënaqësinë e klientit.

Opsioni i çmimeve që do të përcaktohet llogaritet veçanërisht në përputhje me kërkesat e konsumatorëve. Për ata që duan të marrin imazhe të rralla ose të shpeshta, ose sipas zonës së zonës së humbjes së flokëve do të transplantohen sipas proçesit të llogaritjes, bëhet për seancë. Ata që duan të marrin informacion në lidhje me çmimet më të përshtatshme të transplantimit të flokëve të Tiranës mund të kontaktojnë qendrën tonë dhe t'i përcjellin kërkesat e tyre.

Transplantimi i flokëve bëhet në Shqipëri me shoqërinë shkencore të klinikave të famshme turke. Në veçanti Ballkani, Azia, Lindja e Mesme dhe vendet evropiane çdo vit, mijëra njerëz vijnë në Shqipëri për shkak të operacionit të transplantit të flokëve. Ekspertët e teknologjisë së përparuar në fushën e transplantimit të flokëve dhe specialistëve të transplantimit të flokëve të Turqisë kanë qenë një nga vendet kryesore. Tashmë kemi bërë miqësi shkencore me specialistë turq në klinikën Anassa.

Klinikat e transplantimit të flokëve kanë një pozitë të respektuar në Turqi dhe tani në Shqipëri, ka specialistë të specializuar dhe profesionistë në fushën e transplantimit të flokëve. Këta specialistë kanë marrë dokumentet dhe trajnimet e nevojshme, si dhe metodat moderne të transplantimit të flokëve dhe mjekët që njohin mënyrën më të mirë për të aplikuar mënyrën më të mirë për pacientët. Prandaj, në Shqipëri, një vend që ka shkuar më tej në transplantin e flokëve është më shumë i preferuar çdo ditë.

Metodat e Transplantimit të Flokëve në Shqipëri.

Klinika e transplantimit të flokëve Anassa në Shqipëri, me teknologjitë aktuale dhe mjekët e transplantimit të flokëve të ekspertëve në metodën estetike të transplantimit të flokëve është një nga qendrat kryesore. Teknikat e transplantimit të flokëve përdoren në mënyrë efektive në Shqipëri që i përshtaten strukturës së flokëve të personit, pritet që metodat e transplantimit të flokëve të bazohen në pritshmëritë e njerëzve.

Metodat e transplantimit të flokëve të aplikuara në Shqipëri, bëhet me teknologjinë më të përparuar. Një nga këto metoda është metoda FUE. Metoda FUE është një nga metodat më moderne të transplantimit të flokëve dhe përgjithësisht është e preferuar. Fakti që metoda FUE është e dobishme në aspektin e pamjes dhe pa dhimbje në transplantimin e flokëve ka qenë një nga arsyet kryesore për përdorimin e tij nga transplantuesit e flokëve dhe mjekët.

Përveç metodës FUE, metoda FUT është një nga metodat e përdorura. Edhe pse kjo është një metodë më pak e preferuar se metoda FUE, disa njerëz nuk përputhen me metodën FUE gjejnë zgjidhje në metodën FUT,megjithëse në metodën FUT ka shenja të qepjes për shkak të zonës së gjerë që përdoret.

Çmimet e Transplantit të Flokëve në Shqipëri

Arsyeja për preferencat estetike në shumë fusha të tilla si në zonën e transplantit të flokëve në Shqipëri është se kjo e fundit ka çmim shumë më të përballueshëm krahasuar me vendet e tjera. Numri i madh i specialistëve klinikë dhe numri i mjekëve ka çuar në zgjedhjen e Shqipërisë nga vendet e huaja. Klinikat e transplantimit të flokëve në Shqipëri po marrin numrin më të madh të pacientëve nga Kosova, Italia dhe vendet e tjera të afërta.

Pse transplantimi i flokëve në Turqi duhet të jetë i rezervuar?

Kjo është një nga pyetjet më të interesuara për ata që duan heqjen dhe restaurimin e flokëve. Bërja e transplantimin e flokëve në Turqi është e dobishme në shumë mënyra. Prandaj, numri i atyre që kryejnë transplantimin e flokëve në Turqi është mjaft i lartë. Tani në Anassa ne ju sjellim në specialistin më të mirë të transplantimit të flokëve nga Turqia me një bursë shkencore.

Preferenca për shkaqet e restaurimit të flokëve në Turqi.

Turqa, ashtu si në shumë kirurgji estetike të transplantimit të flokëve, është ndër vendet më të preferuara. Një nga arsyet më të rëndësishme për këtë është se çmimet e transplantimit të flokëve janë më ekonomike krahasuar me vendet e tjera të huaja. Mbjellje, e cila është e dobishme në shumë mënyra është bërë për çmime mjaft të arsyeshme në Turqi. Kemi të njëjtat çmime si Turqia me të njëjtat standarde në klinikën Anassa.

Një arsye tjetër për preferimin e transplantimit të flokëve ne Turqi është gjithashtu numri i mjekëve të specializuar në transplantimin e flokëve. Shumë klinika me përvojë të transplantimit të flokëve ndodhen në Turqi, ka profesionistë me përvojë dhe të trajnuar. Prandaj, një linjë e besueshme është tërhequr për transplantimin e flokëve.

Pse duhet të zgjidhni Rivendosjen e Flokëve në Anassa me mjek Turk?

Pse duhet ata që bëjnë transplantimin e flokëve në Turqi?; transplantimi i flokëve në Turqi është bërë me teknologjinë më të fundit. Këto teknologji përdoren në mënyrë efektive nga specialistët e transplantimit të flokëve. Metoda FUE është teknologjia më e fundit e transplantimit të flokëve të përdorur nga specialistët e transplantimit të flokëve. Flokët në një vend të zhvilluar janë të monitoruara nga forma e teknologjisë së transplantimit të flokëve dhe keto metoda po zbatohen në Turqi. Në këtë rast, Turqia ka kryer në pjesën e përparme të transplantimit të flokëve.

Metoda FUT është më pak e preferuar se metoda FUE. Metoda më e vjetër, FUT, ishte metoda e bërë para metodës FUE. Me këtë metodë, pas transplantimit të flokëve, qepjet estetike u bënë në zonën mes dy veshëve. Megjithatë, nuk ka shenja suture me metodën FUE. Prandaj është e mundur për të arritur një vështrim më natyral. Turqia dhe më shumë metodë FUE është e preferuar në botë. Faktorët më të rëndësishëm së bashku me metodën janë përdorimi i metodës së drejtë nga mjeku i duhur.

Turqia, shumë vende evropiane, aziatike dhe të Lindjes së Mesme, në përputhje me transplantin e flokëve ka një çmim shumë më të volitshëm. Për më tepër, shumë klinika private kujdesen për pacientët e tyre që vijnë nga jashtë dhe u japin pacientëve të tyre strehim. Tani nuk keni nevojë të shkoni në Turqi për transplantimin e flokëve. Ne ju sjellim standardet e transplantimit të flokëve të Turqisë në klinikën Anassa me specialistë turq.

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000