RRETH NESH

Shërbim elitar, teknologji & teknika bashkëkohore në fushën e trajtimeve të bukurisë, për çdo moshë & gjini, tashmë vijnë në një Qendër të vetme, nga një satf mjekësh profesionistë dhe me shumë eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike / Rikonstruktive dhe atë të Dermatologjisë dhe trajtimeve dermo - estetike.

Synimi ynë është cilësia, siguria dhe ofrimi i shërbimeve të personalizuara konform standarteve ndërkombëtare, gjithçka për të qenë në lartësinë e kërkesave të çdo pacienti.

Ekselenca është ajo çka Hygeia ofron jo vetëm në shërbime shëndetësore, por tashmë, edhe në trajtimet e bukurisë. 

SHERBIMET

MJEKET

Dr. Nikolaos Tsakoniatis

Shef i Qendrës Anassa

Kirurg Plastik & Rikonstruktiv

Dr.Fotis Filippos Karantonis PhD, MSc

Kirurg Plastik&Rikonstruktiv

Dr.Sidita Boriçi

Dermatologe / Venerologe

Dr. Elna Ҫano

Dermatologe / Venerologe

Dr. Shk. Onur Gürcan Ergen

Specialist i Transplantit të Flokëve

ARTIKUJ & TE REJA

KONTAKTONI

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000