Rreth Nesh

Shërbim elitar, teknologji & teknika bashkëkohore në fushën e trajtimeve të bukurisë, për çdo moshë & gjini, tashmë vijnë në një Klinikë të vetme, nga një staf mjekësh profesionistë dhe me shumë eksperiencë në fushën e Kirurgjisë Plastike / Rikonstruktive dhe atë të Dermatologjisë dhe trajtimeve dermo - estetike.

Synimi ynë është cilësia, siguria dhe ofrimi i shërbimeve të personalizuara konform standarteve ndërkombëtare, gjithçka për të qenë në lartësinë e kërkesave të çdo pacienti.

Ekselenca është ajo çka Hygeia ofron jo vetëm në shërbime shëndetësore, por tashmë, edhe në trajtimet e bukurisë.

AdresaKm 01 i rrugës dytësore I Autostradës Tiranë -  Durrës

Email: info@hygeia.al   Tel: + 355 4 23 90 000